Υποστήριξη και Αναβαθμίσεις

Η ProfClinic προσφέρει μια σειρά από παροχές τεχνικής υποστήριξης έτσι ώστε να εξασφαλίζει τη συνεχή λειτουργία του προγράμματός σας χωρίς κανένα πρόβλημα.

Προσφέρουμε διάφορες λύσεις που προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη ακόμη και εκείνων που βρίσκονται εκτός Αθηνών, καθώς συνεργάτες μας υπάρχουν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος.

Η υποστήριξη στο Professional Clinic επιτυγχάνεται με διάφορους τρόπους που κυμαίνοται από την άμεση τηλεφωνική εξυπηρέτηση, απομακρυσμένη πρόσβαση και διαδυκτικές αναβαθμίσεις μέχρι και την παρουσία τεχνικού στο ιατρείο – κλινική σας. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, τα προβλήματα αντιμετωπίζονται μέσω διαδικτύου επιτυγχάνοντας έτσι άμεση και γρήγορη ανταπόκριση και λύση στο προβλήμά σας.

Μπορείτε πάντα να στείλετε οποιοδήποτε αίτημά σας, καθώς και τις παρατηρήσεις σας, χρησιμοποιώντας την ειδική φόρμα επικοινωνίας μέσα από το πρόγραμμα για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία. Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι καθημερινά διαθέσιμο για την επίλυση των αποριών σας 9.00 το πρωί με 21.00 το βράδυ και για την επίλυση τεχνικών δυσκολιών καθημερινά 9.00 το πρωί με 17.00 το απόγευμα.

Το Professional Clinic συνεχώς αναβαθμίζεται έτσι ώστε να γίνεται όλο και καλύτερο ενώ ταυτόχρονα να προσφέρει νέες δυνατότητες στους ιατρούς. Ο χρήστης μπορεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να λαμβάνει δωρεάν τις νέες εκδόσεις.

Προσφέρουμε δωρεάν αναβαθμίσεις, υποστήριξη και εκπαίδευση για ένα χρόνο.