Η γνώμη των Ιατρών μας
" Το Professional Clinic έχει συμβάλλει σε μέγιστο βαθμό στο να διαχειριστούμε τα καθημερινά ραντεβού μας βελτιώνοντας κατά πολύ τους χρόνους αναμονής, κρατώντας έτσι το αίσθημα ικανοποίησης & εξυπηρέτησης της πελατείας μας σε πολύ υψηλά επίπεδα."
LASER touch, Κέντρο Αισθητικής    
" Το ProfClinic μας βοήθησε πολύ στην αρχειοθέτηση των ιστορικών ,των εξετάσεων και πολλών παραμέτρων που αφορούν σε ένα οφθαλμολογικό ιατρείο. Επίσης έχει απίστευτες δυνατότητες στην οργάνωση των ραντεβού και την εξαγωγή στατιστικών. Μείωσε πολύ το χρόνο της αρχειοθέτησης και αναζήτησης ιστορικών και αναβάθμισε τις παρεχόμενες υπηρεσίες,όπως με την έντυπη συνταγογράφηση και την εκτύπωση διαγραμμάτων. Θεωρώ επίσης πολύ σημαντικό τις συνεχείς αναβαθμίσεις και την άμεση εξυπηρέτηση από το προσωπικό της εταιρίας."
Tζένη Ζωή, Οφθαλμίατρος    
" Την προσπάθεια της ProfClinic στο να φτιάξει ένα εξειδικευμένο, λειτουργικό και αξιόπιστο πρόγραμμα αρχειοθέτησης των ασθενών των δερματολόγων, την παρακολουθώ από την πρώτη στιγμή. Έχοντας τόσα χρόνια δοκιμάσει και άλλα πολλά ανάλογα λογισμικά, μπορώ να διαβεβαιώσω, ότι οι αρχικοί στόχοι που ανέφερα, έχουν εκπληρωθεί πλήρως. Το Professional Clinic, είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μου εργασίας και ευχαριστώ την Prof Clinic που κάνει την δουλειά μου ποιο εύκολη και πιο διασκεδαστική!"
Βέρρος Κωνσταντίνος, Δερματολόγος    

" Το Professional Clinic έχει συμβάλλει στην αναβάθμιση του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών στους ασθενείς μας. Είμαστε ιδαίτερα ευχαριστημένοι από την άμεση ανταπόκριση και φιλική αντιμετώπιση της ομάδας του Professional Clinic."
Ανθόπουλος Τηλέμαχος, Δερματολόγος    
" Το Professional Clinic μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στις ανάγκες κάθε ιατρού με γρήγορη ανταπόκριση από το πρόθυμο προσωπικό της εταιρίας. Είναι διαρκώς εξελισσόμενο και προσαρμόζεται στις καινούριες τεχνολογίες. Θεωρώ ότι έχει συμβάλει στην οργάνωση του ιατρείου μου."
Μανιατέας Απόστολος, Οφθαλμίατρος    
" Το Professional Clinic έχει συμβάλει σε μέγιστο βαθμό στη διαχείριση των καθημερινών ραντεβού & χειρουργείων μας, με προσαρμογή στις δικές μας ανάγκες. Έχουμε μείνει ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την υποστήριξη της εταιρείας."
Οφθαλμολογικό Αθηνών. Ανδρέας Τουρμούζης, Οφθαλμολογική Κλινική